Головна Новини Політика внутрішня політика Партії Зеленського поставили ультиматум щодо Мінських домовленостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Партії Зеленського поставили ультиматум щодо Мінських домовленостей

Активіст Скубченко заявив, що з моменту інавгурації вся відповідальність за жертви на Донбасі лежать на Зеленському

12 серпня 2019, 18:04 comments2917
Поділіться публікацією:
Партії Зеленського поставили ультиматум щодо Мінських домовленостей

Громадський діяч Олександр Скубченко обурюється тим, що люди президента Володимира Зеленського роблять заяви про Мінських угодах, які суперечать одна одній.

"Як символічно. Люди Зеленського в один і той же день роблять дві заяви, які суперечать один одному", — зазначено в повідомленні.

Так, Скубченко розповів, що глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков на каналі "112" пообіцяв, що нова влада на чолі із Зеленським буде виконувати Мінські угоди. І тут же, але вже в студії ATR, йому суперечить представник України в Мінську Роман Безсмертний, після чого Скубченко привів цитату: "З моєї точки зору, після подій в Павлопіль перше, що треба було сказати, що Україна припиняє роботу в Мінському процесі до моменту, поки не буде зібраний "нормандський формат".

Скубченко обурився тим, що Роман Безсмертний, який представляє Україну в Мінській контактній групі, закликає припинити мирні переговори.

"Ви тільки вдумайтеся! Переговорщик від України закликає припинити мирні переговори! Нагадаю, що Безсмертного до складу Тристоронньої контактної групи в Мінську делегував президент Зеленський. І нова влада на чолі із Зеленським тепер несе повну відповідальність за все, що Роман Безсмертний говорить і робить", — підкреслив він.

Активіст звернувся до президента Володимира Зеленського та підкреслив, що є два шляхи — або нова влада виконує свої обіцянки про світ на Донбасі, або Зеленський і його команда — це така ж "партія війни" як Порошенко, Парубій та інші.

"У зв'язку з цим хочу звернутися до президента Зеленського. Хлопці, передвиборний піар закінчився, прийшов час виконувати свої обіцянки про світ на Донбасі! Давайте або ви припиняєте цю гру в" доброго і злого наперсточника ", або треба чесно вийти і сказати, що" Слуга народу "разом із Зеленським — це точно така ж" партія війни "як Порошенко, Парубій, Тимошенко та інші", — так описав дилему громадський діяч.

Олександр Скубченко нагадує, що, починаючи з дня інавгурації 21 травня, саме Зеленський і його команда несуть відповідальність за всіх загиблих на Донбасі і за все руйнування, заподіяні війною.

"Тому що не тільки 4 військових, які загинули в Павлополі, а всі загиблі і поранені, все руйнування і все горе через війну, починаючи з 21 травня, коли пройшла інавгурація Зеленського — це тепер відповідальність нової влади", — підкреслив громадський діяч Олександр Скубченко.


Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про думку Дмитра Разумкова щодо вирішення військової ситуації на Донбасі після початку роботи нового парламенту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!