Головна Новини Політика внутрішня політика «Джеймстаунський фонд»: Медведчук забезпечив справжній прорив України на світовій арені
commentss НОВИНИ Всі новини

«Джеймстаунський фонд»: Медведчук забезпечив справжній прорив України на світовій арені

Великий американський інтернет-ресурс "Джеймстаунського фонд" опублікував матеріал про українського лідера опозиції

12 серпня 2019, 18:33 comments2846
Поділіться публікацією:
«Джеймстаунський фонд»: Медведчук забезпечив справжній прорив України на світовій арені

Єдиною серйозною політсилою, яка має вагу в Верховній Раді і відстоює інтереси російськомовного населення в Україні, є "Опозиційна платформа — За життя", а її глава Віктор Медведчук, незважаючи на відсутність сприяння з боку влади, продовжує займатися звільненням полонених. Крім того, він забезпечив справжній прорив України на світовій арені, представивши свій мирний план-концепцію в Європарламенті. Про це йдеться в матеріалі великого американського інтернет-ресурсу "Джеймстаунського фонд", присвяченому голові політради української опозиційної партії "За Життя" Віктору Медведчуку.

"Опозиційна платформа — За життя" позиціонується як партія, "відстоює інтереси людей в південно-східних регіонах України і" російськомовного населення "країни, партія" за мир ", що закликає покласти край війні на українському Донбасі ... як соціально орієнтована партія, яка виступає проти ринкового лібералізму і фінансово-індустріально-політичної олігархії України ", — пише автор статті Володимир Сокора.

Особливу увагу в матеріалі "Джеймстаунського фонду" приділено величезну роль Віктора Медведчука в проведенні обмінів та звільнення утримуваних осіб на Донбасі.

"Колишній президент Петро Порошенко спробував використовувати Медведчука в якості засобу для звільнення українців, які перебувають в полоні ... — нагадує Сокора. — Порошенко остаточно зняв його з цієї посади у 2018 році, і новий президент Зеленський виключив можливість його повторного призначення. Але Медведчук продовжував виконувати роль посередника, і йому приписують звільнення 489 ув'язнених з 2014 року по теперішній час ".

Також окремо проведено аналіз плану-концепції Віктора Медведчука щодо врегулювання кризи на південному сході України і констатується безпрецедентний прорив української "партії миру", якого вдалося досягти завдяки виступу цього відомого українського політика в Європейському парламенті.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про причини високого рейтингу партії "Опозиційна платформа — За життя" ще в період передвиборної кампанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!