Головна Новини Політика внутрішня політика Ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь проходить цілодобово, - Юрій Голік
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь проходить цілодобово, - Юрій Голік

Голік впевнений, що для ремонту українських доріг потрібно менше часу, ніж раніше заявлялося, і не роки, а місяці

13 серпня 2019, 11:26 comments1867
Поділіться публікацією:
Ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь проходить цілодобово, - Юрій Голік

Капітальний ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь ведеться цілодобово. Про це повідомив керівник програми "Регіональний розвиток" Українського інституту майбутнього Юрій Голік.

"Де-юре відбувається її ремонт. Де-факто, виходячи з стану цього напрямку, по суті дорога будується заново. Вже дві великі компанії з чотирьох, які працюють на цій трасі, — Онур і Автомагістраль — працюють на ній цілодобово. І вночі теж", — сказав Голік.

За його словами, немає сенсу робити дороги частинами, роками і картами, потрібно робити кожну дорогу протягом року все від і до.

rWQ8spV5hi5V4sM1G7uWQYGus.jpg

Також він зазначив, що за кілька років повинні бути зроблені всі дороги, а історія з ізольованими обласними центрами, в які неможливо доїхати, повинна піти в минуле.

“На прикладі траси Запоріжжя — Маріуполь ми показуємо, що те, що планувалося зробити протягом трьох років можна зробити всього за три місяці, і так має бути скрізь.

Раніше повідомлялося про те, що на нараді при президентові Володимиру Зеленскомому з представниками дорожньої індустрії було прийнято рішення завершити ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь за три місяці замість трьох років. За даними Голіка, усі роботи на цій трасі будуть завершені вже в жовтні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!