Головна Новини Політика внутрішня політика НАПК «роздав» гроші 11 партіям
commentss НОВИНИ Всі новини

НАПК «роздав» гроші 11 партіям

Партії виконали умови для одержання коштів з бюджету

13 серпня 2019, 15:47 comments1638
Поділіться публікацією:
НАПК «роздав» гроші 11 партіям

Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) прийняло рішення про надання 11 політичним партіям державного фінансування.

"Право на отримання державного фінансування статутної діяльності отримали 11 політичних партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", "Європейська солідарність", "Голос", "Радикальна партія Олега Ляшка", "Сила і честь", "Опозиційний блок", "Українська стратегія Гройсмана", "Партія Шарія", "Всеукраїнське об’єднання "Свобода", — сказано в повідомленні.

За словами координатора напрямку запобігання політичній корупції в Національному агентстві, члена НАПК Наталії Корчак, всі 11 політичних партій виконали умови для отримання держфінансування.

Відзначається, що право на держфінансування партії отримають на наступний день після початку роботи Верховної Ради 9-го скликання, обраної 21 липня.

Як повідомляли "Коментарі", 3 серпня Центральна виборча комісія оприлюднила результати дострокових парламентських виборів за партійними списками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!