Головна Новини Політика внутрішня політика Зеркаль вирішила звільнитися з МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеркаль вирішила звільнитися з МЗС

З 2014 року Олена Зеркаль була заступником міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції

14 серпня 2019, 19:43 comments3208
Поділіться публікацією:
Зеркаль вирішила звільнитися з МЗС

Заступник МЗС України Олена Зеркаль планує завершити свою роботу, і вважає, що разом зі своєю командою вона виконала всі завдання, які стояли перед нею.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "ВВС Україна".

"Думаю, що я відпрацювала всі свої завдання. Сьогодні виповнюється п'ять років, як я була призначена на цю посаду на засіданні Кабміну. І за ці п'ять років мені разом з колегами вдалося виконати всі завдання, які я ставила перед собою, які були перед Міністерством закордонних справ в тих площинах, де я працювала", — відповіла Зеркаль на запитання про те, якою вона бачить свою роль у новому міністерстві.

Говорячи про свою подальшу діяльність Зеркаль зазначила, що поки не визначилася, але покидати Україну вона не планує.

"Я не зацікавлена залишати країну. Я вважаю, що в Україні є багато завдань, які є більш цікавими, ніж робота послом. Тому буду враховувати, де буду потрібна ... чи не потрібна", — сказала заступник глави Мзс.

Нагадаємо, 21 травня президент Володимир Зеленський видав указ №309 про призначення Зеркаль на посаду заступника глави Адміністрації президента, але на наступний день він підписав указ №315 про скасування цього призначення як відбувся.

 Доак повідомляли "Коментарі", Володимир Зеленський звільнив Валерія Чалого з посади посла України в США, а також ще двох острівних держав за сумісництвом. Також були звільнені посол в Марокко Ярослав Коваль, в ПАР — Тарас Кузьмич, в Нігерії, Гані, Беніні, Сьєрра-Леоне — Валерій Александрук, Вірменії — Петро Литвин, В'єтнамі та Камбоджі — Олексій Шовкопляс, на Кіпрі — Борис Гуменюк, в Туркменістані -Валентин Шевальов, у Ватикані, на Родосі і Мальті — Тетяна Іжевська, в Аргентині, Парагваї, Уругваї та Чилі — Юрій Дюдин, в Йорданії Сергій Пасько.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!