Головна Новини Політика внутрішня політика Гримчака і його помічника затримали за вимагання хабара в розмірі $ 1,1 млн
commentss НОВИНИ Всі новини

Гримчака і його помічника затримали за вимагання хабара в розмірі $ 1,1 млн

Заступника мініста Гринчака і його помічника затримано при отриманні хабара

14 серпня 2019, 23:35 comments9389
Поділіться публікацією:
Гримчака і його помічника затримали за вимагання хабара в розмірі $ 1,1 млн

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Служба безпеки України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури затримали заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака та його помічника за вимагання хабара в розмірі $1,1 млн.

Як повідомляється на сторінці НАБУ в соцмережі Фейсбук, заступника міністра та його помічника викрили та затримали за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

"Зазначені особи нібито за надання ними впливу на ухвалення рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду в загальному розмірі 1,1 млн дол", — повідомили в НАБУ

За інформацією Нацбюро, чиновник і його помічник були затримані "на гарячому" при одержанні частини коштів в розмірі 480 тис. дол.

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб прокоментували затримання Гримчака зазначивши, що затримання Юрія Гримчака не стосується діяльності міністерства і не пов'язане з виконанням ним посадових обов'язків як заступника міністра.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", ГПУ прийшла з обшуком до Юрія Гримчака: усі подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!