Головна Новини Політика внутрішня політика Безсмертний назвав створення світового російськомовного каналу у Зеленського повною нісенітницею
commentss НОВИНИ Всі новини

Безсмертний назвав створення світового російськомовного каналу у Зеленського повною нісенітницею

Роман Безсмертний продовжує критикувати команду Зеленського

15 серпня 2019, 14:33 comments2700
Поділіться публікацією:
Безсмертний назвав створення світового російськомовного каналу у Зеленського повною нісенітницею

Політик і екс-представник України в Тристоронньої контактної групи в Мінських переговорах Роман Безсмертний розкритикував наміри команди президента Володимира Зеленського відкрити російськомовний телеканал, який би віщав по всьому світу, в тому числі і на окуповані Російською Федерацією українські території Донбасу та Криму. Про це Безсмертний зробив заяву ВВС Україна.

"Повна нісенітниця. Змагатися з російськомовними телеканалами в Україні, в світі — це просто витрачати гроші даремно, тому що у нас немає такого ресурсу, яким ми можемо перебити росіян. Віддайте гроші угорцям, татарам, кому завгодно. Віддайте шведам, яких кілька тисяч живе в Херсонській області, нехай вони краще свою мову зберігають ", — сказав був.

Що стосується його бачення на перспективу вибудовування відносин з Росією з боку Зеленського, Безсмертний відповів з не меншим сарказмом.

"Я думаю, його бачення зараз формується ... Президент України кидає пробні камені, засвоює матеріальну частину ... Судячи з того, як багато росіян зраділи тому, що вийшов указ про моє звільнення, розумію, що я таки має рацію в тому, що ми є свідками гри кота і миші. Навіть мишеняти ", — підкреслив політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" також висвітлив позицію Безсмертного по нинішній позиції України в рамках Мінського процесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!