Головна Новини Політика внутрішня політика МОЗ може знову очолити грузин
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ може знову очолити грузин

Радуцький не хоче бути міністром охорони здоров'я, але він назвав кандидата, який зміг би ефективно працювати на цій посаді

16 серпня 2019, 08:21 comments3220
Поділіться публікацією:








МОЗ може знову очолити грузин

Радник президента України Михайло Радуцький не хоче бути міністром охорони здоров'я, незважаючи на бажання Володимира Зеленського, він запропонував президенту Зеленському призначити главою відомства Олександра Квіташвілі.

Він зазначив, що вважає свою кандидатуру не найкращою, тому що МОЗ потрібен менеджер, а не стратег.

Радник президента також пропонує призначити на посаду голови МОЗ Олександра Квіташвілі, який очолював відомство в 2014-2016 роках.


"Давайте об'єктивно: його запросив Петро Порошенко і він же його потім знищував і не давав працювати. Але ця людина має досвід реформ в одній країні (Грузії — ред.). Я вже знаю другу країну, де він проводить реформу в якості консультанта. Це азійська країна, неважливо (яка саме — ред.). Він зараз консультант в Секторі Газа. Це людина з божевільним досвідом, людина, який чітко знає матеріал", — зазначив він.

Чиновник розповів, що у призначенні Квіташвілі на посаду голови МОЗ є одна проблема. На його думку, Порошенко "нівелював" ідею іноземців у владі, тому навряд Квіташвілі знову стане міністром в українському уряді.

Як повідомляло видання "Коментарі", глава держави Володимир Зеленський призначив своїм радником Михайла Радуцького, майбутнього депутата від партії "Слуга народу", що раніше заснував мережі приватних клінік "Борис".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!