Головна Новини Політика внутрішня політика Гримчак у залі суду заявив, що не має великих грошей на заставу
commentss НОВИНИ Всі новини

Гримчак у залі суду заявив, що не має великих грошей на заставу

Заступник міністра з питань окупованих територій України повідомив, що готовий захищати себе всіма законними засобами

16 серпня 2019, 21:32 comments3285
Поділіться публікацією:
Гримчак у залі суду заявив, що не має великих грошей на заставу

Заступник міністра з питань окупованих територій України (МінТОТ) Юрій Гримчак заявив у залі суду, що не має наміру нікуди тікати і буде виконувати всі вимоги слідства, зокрема, з’являтися на виклики прокурорів і слідчих. Про це повідомляє "Інтрерфакс-Україна".

"Я готовий захищати себе всіма законними засобами. Я буду збирати докази, я буду пояснювати те, що вони (прокурори — ІФ) інтерпретують як незаконну діяльність — це політична позиція. Я готовий гарантувати, що я не буду зустрічатися з людьми, які є в цьому кримінальному провадженні: для того, щоб забезпечити свою невинуватість, мені це не потрібно. Я готовий і далі ходити на роботу або перебувати ... хоча я все-таки хотів би дійти до кінця роботи, тому що тут залишилося трохи більше місяця, і в будь-якому випадку я її втрачу, тому що просто закінчиться термін", — сказав Гримчак у залі Деснянського районного суду м. Чернігова в п'ятницю.

Юрій Гримчак зазначив, що не збирається нікуди тікати і не збирається ховатися від прокурорів і слідчих, тому що не бачить в цьому сенсу. 

Також він заявив, що не має великих коштів, тоді як у клопотанні прокурорів передбачено велику заставу.

"Я не маю великих коштів, у мене на рахунку — я не знаю, треба у дружини запитати — я не маю величезних особняків. У мене звичайна трикімнатна квартира 70 або 66 кв.м. Моє багатство — це мої діти, моя сім'я, і у мене є ще одна річ, яка, важко обчислюється грошима — це репутація. У мене більше нічого немає", — сказав заступник міністра.

У п'ятницю Деснянський районний суд Чернігова обирає запобіжний захід заступнику міністра з питань окупованих територій Юрію Гримчаку та його помічнику Ігорю Овдієнку. Наразі слідчий суддя Наталія Лямзіна віддалилася в дорадчу кімнату.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", НАБУ оприлюднило деталі "справи Гримчака".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!