Головна Новини Політика внутрішня політика Суд обрав запобіжний захід Гримчаку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд обрав запобіжний захід Гримчаку: подробиці

Арешт Гримчака під загрозою через помилку у документах

16 серпня 2019, 23:52 comments2967
Поділіться публікацією:
Суд обрав запобіжний захід Гримчаку: подробиці

Деснянський районний суд Чернігова задовольнив клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для заступника глави МінТОТ Юрія Гримчака у вигляді арешту на 60 діб з можливістю внесення застави. Про це із зали суду повідомив кореспондент Укрінформу.

Суд обрав запобіжний захід Юрію Гримчаку у вигляді утримання під вартою на 60 діб — до 15 жовтня і заставу в розмірі 6 млн гривень.

Клопотання про арешт із можливістю внесення застави, що еквівалентна 6690 прожитковим мінімумам для працездатної людини, зачитав прокурор відділу Генпрокуратури Володимир Приходько.

Після того, як суддя завершила зачитувати ухвалу, адвокат Гримчака Тетяна Матяш зауважила, що в ухвалі підозрюваного називають Михайлович, хоча він Миколайович. У зв’язку з цим юристка вимагала, щоб заступника міністра випустили з-під варти, бо в ухвалі йдеться про іншу людину.

Суддя назвала це технічною помилкою та пообіцяла її виправити.

Дружина Гримчака Юлія Гримчак заявила, що її родина не має грошей для такої великої застави та не має золота, окрім двох обручок. Золото, яке було, вони здали, аби мати кошти на лікування онкологічного захворювання матері. І ні просити, ні позичати гроші ні в кого не буде. Якщо потрібні будуть кошти на оплату послуг адвоката, вона продасть квартиру і піде з дітьми на зйомну.

"Будемо захищати честь чоловіка і батька. Якщо треба буде — продамо квартиру, аби оплатити послуги адвоката і витягти чоловіка звідси", — сказала дружина Гримчака.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Гримчак у залі суду заявив, що не має великих грошей на заставу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!