Головна Новини Політика внутрішня політика Команда Зеленського використовує в боротьбі з опозицією методи попередників,- Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Команда Зеленського використовує в боротьбі з опозицією методи попередників,- Медведчук

Голова політради «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Медведчук заявив, що за час президентства Володимира Зеленського ситуація зі свободою слова і ставленням до опозиційних політиків тільки погіршилася

17 серпня 2019, 19:40 comments2730
Поділіться публікацією:
Команда Зеленського використовує в боротьбі з опозицією методи попередників,- Медведчук

"Заяви окремих праворадикалів про необхідність розстрілювати з ПТУРів неугодних політиків, фактично заклики до терористичної діяльності щодо опозиційних партій та бездіяльність з цього приводу правоохоронних органів, – все це відбувається з мовчазної згоди сьогоднішньої влади", — підкреслив політик, зазначивши, що нова влада сприяє таким діям.

За словами Медведчука, це є єдиним поясненням того, що досі немає результатів розслідування обстрілу з гранатомета приміщення каналу "112 Україна" і активних спроб команди Зеленського у будь який спосіб позбутися усіх опозиційних телеканалів.

"Що відбувається сьогодні з опозиційними каналами, які на правах власності належать нашому колезі, члену політради партії Тарасу Романовичу Козаку? Влада сьогодні офіційно, про це заявляв сам Володимир Зеленський і члени його команди, робить все, щоб позбавити їх ліцензії, проводить надумані позапланові перевірки", – заявив політик.

Варто зазначити, що перевірка телеканалу NewsOne була призначена відразу після анонсу про проведення телемосту з російським телеканалом. Ця програма не передбачала участі політиків та чиновників, однак українська влада пригрозили позбавити NewsOne ліцензії, а націоналісти провели пікети біля будівлі телеканалу з погрозами на адресу журналістів.

Віктор Медведчук підкреслив, що в даний час у владі йдуть дискусії на предмет позбавлення ліцензій телеканалів NewsOne і "112 Україна". Також призначаються експертизи заяв лідерів партії "Опозиційна платформа — За життя" на зустрічах в Росії. За його словами,  нинішня влада практично повністю повторює риторику попередньої та її методи боротьби з опозицією.

"Президент Порошенко давав команди СБУ і прокуратурі порушувати кримінальні справи, здійснювати політичні переслідування. Сьогодні це все продовжується. На жаль, методи боротьби з опозицією, які були за Порошенка, вдало реалізуються і сьогодні", – резюмував політик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!