Головна Новини Політика внутрішня політика Безсмертний відкидає думку про роботу в новому парламенті
commentss НОВИНИ Всі новини

Безсмертний відкидає думку про роботу в новому парламенті

А також Роман Безсмертний скаржиться, що витратився на парламентських виборах

18 серпня 2019, 20:50 comments2418
Поділіться публікацією:
Безсмертний відкидає думку про роботу в новому парламенті

Політик і дипломат Роман Безсмертний, який був звільнений з посади представника України в Трехсторонній контактній групі, поскаржився, що  через участь у виборах вліз в борги. Про це він розповів в інтерв'ю "Главкому".

Незважаючи на це, Безсмертний вважає, що краще шкодувати про те, що ти зробив, ніж про те, чого ти НЕ зробив.

"Що стосується мого балотування, то я пропонував суспільству свої рецепти, своє бачення політики. Мене люди не підтримав. Немає проблем. Пішов на інші вибори, де також пропонував свою політику. Так само в питаннях партійної роботи. Я намагаюся навколо себе зібрати людей, хто підтримує, хтось ні. Один з ключових моїх недоліків — брак ресурсів. з ЦИХ двох виборів я вийшов з боргами. Зараз працюю над тим, щоб їх поступово закривати ", — позначив дипломат.

Політик також нагадав, що в 1996 році саме він один став тим, хто в  Україні почав займатися територіальною реформою.

"У 2005 році я її запропонував. Зате її Намагаються провести вже 15-й рік. Всі знають, хто фахівець, все знають, що без цієї реформи сформувати відповідь на ключові питання майбутнього України неможливо", — говорить Безсмертний.

Думки про роботу в новому уряді поки викликають в політика відторгнення і заперечення.

"Я останні півтора місяці серйозно працював, виписував ці речі, розмірковував над механізмами їх впровадження. Так сталося, що зараз це виявилося нікому НЕ потрібне. Мене це внутрішньо серйозно чіпляє, я не просто прийшов бла-бла-бла. Я пропонував вирішити питання цивільних інститутів, Який ведуть цей діалог в Мінську. Дуже добре розумію правову рамку вирішення ситуації, як вона інкорпорує в інституційну модель майбутньої України. Тому подібні рішення (президента) неприйнятні для мене. Важко усвідомлювати, що може так статися я, що ми втрачу ще п'ять років ", — висловлює думку Безсмертний.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомив позицію Безсмертного щодо ідеї Офісу президента створити єдиний російськомовний телеканал, який буде транслювати передачі про Україну по всьому світу і на тимчасово окупованих територіях України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!