У Харкові викладач військового Вузу відкрито підтримує "русский мир"

Полковник запасу і викладач ХУТВ не приховує своїх симпатій до антиукраїнським поглядам

Геннадій Бондарєв займає високий пост на кафедрі Харківського інституту танкових військ, є полковником запасу ЗСУ, а також викладає військова справа студентам ХУТВ. Однак це не заважає йому займати проросійську позицію і активно реагувати на пости в інтернеті на підтримку бойовиків-окупантів з Росії, які воюють на території Л/ДНР. Також на своїй сторінці в соцмережі Бондарєв зазначив, що займає посаду начальника кафедри "збройних сил СРСР".

Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомили адміністратори сторінки "Зрадники військової присяги ХУТВ", яку створили самі студенти. Вони також збирають підписи на сторінці в підтримку покарати за законом Геннадія Бондарєва.

Ведучі сторінки стверджують, що всі пости Геннадія Бондарєва самі за себе говорять про те, як завзято він підтримує російських окупантів і сумує за загиблим солдатам-бойовикам, таких як відомий Гіві.

Після всього, що сталося скандалу навколо своєї персони, полковник Бондарєв вилучив зі своєї сторінки у Фейсбук всі пости стосуються будь громадянської позиції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що бойовики ДНР повернули тіло українського бійця на батьківщину

"Коментарі" писали також і про те, як у Сомалі бойовики захопили готель з заручниками