Головна Новини Політика внутрішня політика У кабінеті заступниці Луценка знайшли "прослушку" – Сарган
commentss НОВИНИ Всі новини

У кабінеті заступниці Луценка знайшли "прослушку" – Сарган

За фактом виявлення несанкціонованої "прослушки" в кабінеті заступника генпрокурора СБУ було зареєстроване кримінальне провадження

19 серпня 2019, 16:23 comments2618
Поділіться публікацією:
У кабінеті заступниці Луценка знайшли "прослушку" – Сарган

   В суботу, 17 серпня, в  службовому кабінеті заступника генерального прокурора України Лариса Сарган було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. Про це повідомляє  прессекретар Лариси Сарган у Facebook.

"Зазначу також, що в суботу у службовому кабінеті заступника генерального прокурора було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. На місце була викликана слідчо-оперативна група СБУ, яка зафіксувала даний факт.

Ми пов’язуємо це із тим, що саме цей заступник – Анжела Стрижевська – є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по А.Ситнику", — йдеться в повідомленні.

Як пояснила Сарган, для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника генпрокурора, або від самого генерального прокурора. Відповідно, у цьому випадку мав би бути дозвіл від керівника САП — заступника генпрокурора.

"Натомість жоден із заступників ГПУ, генпрокурор чи керівник САП таку "прослушку" не санкціонували", — вказала прессекретар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!