Головна Новини Політика внутрішня політика Польський журнал Polonia Christiana: Медведчук став однією з центральних фігур в інтерв'ю Путіна режисерові Оліверу Стоуну
commentss НОВИНИ Всі новини

Польський журнал Polonia Christiana: Медведчук став однією з центральних фігур в інтерв'ю Путіна режисерові Оліверу Стоуну

Польський консервативно-католицький журнал Polonia Christiana: Віктор Медведчук виступає за встановлення хороших відносин з Росією для розвитку економіки України

20 серпня 2019, 15:57 comments1368
Поділіться публікацією:
Польський журнал Polonia Christiana: Медведчук став однією з центральних фігур в інтерв'ю Путіна режисерові Оліверу Стоуну

Путін розповів, чому Медведчук зацікавлений у врегулюванні відносин з Росією, назвав його заклики до діалогу і виконання Мінських угод "абсолютно правильними", а також зазначив, що позиція Зеленського в цих питаннях "суперечлива", — про це йдеться у матеріалі, опублікованому польським консервативно-католицьким журналом Polonia Christiana, присвяченому  інтерв'ю режисера Олівера Стоуна з Володимиром Путіним.

Путін зазначив, що Медведчук поставив перед собою завдання встановити добрі взаємини з Росією для використання конкурентних переваг України в економічній сфері.

"На думку президента РФ, голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук "виступає за встановлення хороших відносин з Росією, щоб використовувати конкурентні переваги України у економіці" — пише Polonia Christiana.

В рамках інтерв'ю Стоун також зазначив, що у Медведчука є план-концепція врегулювання кризи на південному сході України. Путін позитивно висловився щодо мирного плану, а також закликів Медведчука до виконання Мінських угод.

"Я вважаю абсолютно правильним, що він (Медведчук – Ред.) закликає до прямого діалогу з людьми, живуть на Донбасі. Він каже, що вважає за необхідне повністю виконати Мінські угоди, я не можу допомогти, але повністю згоден з цим", — цитує Путіна польський журнал.

Путін також прокоментував "суперечливу позицію Зеленського, щодо врегулювання ситуації на Сході України.

"Під час передвиборної кампанії президент Зеленський постійно говорив про свою готовність зробити все, щоб вирішити цю кризу. І раптом вчора, перебуваючи у Парижі, він сказав, що не вірить, що можна вести переговори з так званими сепаратистами. Це явно суперечить тому, що він говорив під час своєї виборчої кампанії" — процитував Путіна журнал Polonia Christiana.

Нагадаємо, що Олівер Стоун — відомий голлівудський режисер, один з творців документального фільму "Нерозказана історія України", сюжет якого заснований на інтерв'ю з Віктором Медведчуком і президентом Росії Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!