Головна Новини Політика внутрішня політика Голова Державної митної служби розповів як буде боротися з контрабандою
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Державної митної служби розповів як буде боротися з контрабандою

У фокусі уваги Державної митної служби в найближчий рік будуть поштові, контейнерні, а також автомобільні перевезення на західному кордоні

21 серпня 2019, 16:27 comments1549
Поділіться публікацією:
Голова Державної митної служби розповів як буде боротися з контрабандою

  Голова Державної митної служби Максим Нефьодов розповів, як боротиметься з контрабандою. Про це Нефьодов розповів на зустрічі в Торгово-промисловій палаті, повідомляє прес-служба ТПП.

 "Контрабандні потоки взаємозамінні. Закрив один кордон — вони перемістилися на інший. Або з пошти переїхали в бусики, або з бусів — в карго, або з карго — знову на пошту. Потрібно працювати в усіх напрямках, поступово стискаючи і скорочуючи пропускну здатність цих сірих, чорних каналів ", — сказав Нефьодов.

Він також зазначив, що особливу увагу буде приділено переміщенню через кордон автомобілів. "За авто немає єдиного магічного рецепта, але якщо ми зробимо електронний кабінет для декларанта-фізособи з спрощеним доступом і, можливо, без участі митного брокера; якщо ми будемо публікувати середні ціни  , за якими митниця розмитнює аналогічні автомобілі, якщо ми зробимо нормальну систему обробки митних декларацій без ручного коректування, то я впевнений, що ми істотно знизимо кількість скарг ", — підкреслив Нефьодов.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Україна вийшла з чергового угоди СНД.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!