Головна Новини Політика внутрішня політика Голова ОП Богдан вирішив судитися з журналістами «Схем»
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова ОП Богдан вирішив судитися з журналістами «Схем»

Мова йде про зустріч Богдана з головою КСУ Станіславом Шевчуком

22 серпня 2019, 17:23 comments3532
Поділіться публікацією:
Голова ОП Богдан вирішив судитися з журналістами «Схем»

Глава Офісу президента Андрій Богдан подав позов проти журналістів програми "Схеми: корупція в деталях". Про це повідомляє прес-служба Шевченківського районного суду Києва.

"У провадження Шевченківського районного суду м.Києва (головуючий суддя Фролова І.В.) надійшла справа за позовом Богдана Андрія Йосиповича до ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія Україна", Седлецької Н.Ю., Савчука М.В., Єгошиної В.А. про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації", — йдеться в повідомленні на сторінці суду в Facebook.

Зазначається, що провадження у справі відкрито та призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження. Підготовче засідання призначено на 19 вересня 2019 року.

Позов від Андрія Богдана надійшов до суду 20 серпня.


Зазначимо, журналісти програми "Схеми" в березні поточного року повідомили, що Андрій Богдан 13 березня ймовірно зустрічався з головою Конституційного суду Станіславом Шевчуком в приміщенні КСУ. Про це свідчить інформація з журналу відвідувань Конституційного суду.

Пізніше Шевчук заявив, що обговорював з Богданом скасовану в лютому статтю Кримінального кодексу про незаконне збагачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!