Головна Новини Політика внутрішня політика Італійське інформагентство Agenzia Nova: «Для Медведчука важливі не посади, а контроль за роботою влади»
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійське інформагентство Agenzia Nova: «Для Медведчука важливі не посади, а контроль за роботою влади»

Представник «Опозиційної платформи – За життя» заявив, що мета партії – контроль за роботою влади, а не боротьба за посаду віце-спікера» – повідомляє італійське інформаційне агентство Agenzia Nova

23 серпня 2019, 13:03 comments1617
Поділіться публікацією:
Італійське інформагентство Agenzia Nova: «Для Медведчука важливі не посади, а контроль за роботою влади»

У своїй заяві член партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович зазначив, що голова політради партії Віктор Медведчук вже обіймав посаду віце-спікера Верховній Раді України, тому в партії прийняли рішення не висувати його на цей пост.

Представник опозиції також зазначив, що Віктор Медведчук буде зосереджений на роботі в інтересах партії.

"Тепер він (Медведчук  – Ред.) зосередиться на роботі в інтересах партії, в чому він добре розбирається", — цитує Рабіновича Agenzia Nova.

Член партії зробив акцент на тому, що для "Опозиційною платформи – За життя" важливо контролювати роботу влади.

"Наша мета — не отримати віце-спікерство у парламенті, а протистояти, впливати та контролювати роботу уряду", — цитує політика італійське інформаційне агентство.

Нагадаємо, що Віктор Медведчук був першим віце-спікером Верховної ради України у 2000-2001 роках, а також — віце-спікером Верховної ради України в 1998-2000 роках. В оприлюдненому минулого тижня рейтингу "100 найбагатших впливових людей України" за версією журналу "Новий час" Медведчук посів 10-е місце, ставши єдиним представником політичної опозиції, який увійшов в Топ-10 найвпливовіших українців.

З грудня 2014 року політик займається питаннями обміну та звільнення утримуваних осіб. Завдяки його участі у цьому процесі вдалося повернути 489 чоловік ‒ як військових, так і цивільних. В тому числі, в поточному році Медведчук зумів домогтися одностороннього звільнення чотирьох громадян, які утримуються в ОРДО і ОРЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!