Головна Новини Політика внутрішня політика Світові лідери вітають Україну з Днем Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Світові лідери вітають Україну з Днем Незалежності

Світові лідери вітають Україну зі святом додаючи, що допоможуть отримати мир на Донбасі

23 серпня 2019, 22:19 comments2925
Поділіться публікацією:
Світові лідери вітають Україну з Днем Незалежності

Україна вже завтра, 24 серпня, відзначатиме 28-му річницю Дня Незалежності. З цієї нагоди світові лідери надсилають привітання українцям та президенту Володимиру Зеленському. Про це йдеться на сайті глави української держави.

Трамп у своєму вітанні наголосив, що США незмінно підтримують суверенітет й територіальну цілісність України в рамках міжнародно визнаних кордонів.

"Протягом наступного року Сполучені Штати Америки будуть працювати в партнерстві з владою і народом України заради просування реформ, які дуже важливі для успіху України, включаючи реформи в області верховенства права та боротьби з корупцією, зміцнення демократичних інститутів і сприяння економічному зростанню. Українська нація повинна втілити свій величезний потенціал, і Сполучені Штати пишаються тим, що є партнером і підтримують Україну на цьому шляху змін", – пише в своєму вітанні Трамп.

Макрон також підкреслив, що Франція допомагатиме Україні досягти миру на Донбасі, де триває російсько-українська війна.

"Я вітаю вашу ініціативність та рішучість, спрямовані на швидке отримання конкретного прогресу на користь населення, яке потерпає внаслідок конфлікту. 3і свого боку хотів би запевнити у моєму прагненні досягти вирішальних результатів на переговорах у рамках Нормандського формату та в перемовинах з Росією. Я переконаний, що чим швидше Україна проведе амбітні реформи, зокрема у сфері боротьби з корупцією, та створить сприятливі умови для реалізації свого виняткового економічного потенціалу, тим швидше в Україну повернеться мир", – сказав Макрон.

Водночас, королева Великобританії Єлизавета ІІ побажала Україні та нашому народу "щастя та процвітання у прийдешні роки".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Харкові парашутисти з усього світу зібрали в небі тризуб України.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!