Головна Новини Політика внутрішня політика Більше 400 випускників НАДУ підтримали звернення до Зеленського з проханням зберегти їх альма-матер
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 400 випускників НАДУ підтримали звернення до Зеленського з проханням зберегти їх альма-матер

Випускники просять президента України зберегти академію держуправління

24 серпня 2019, 12:35 comments2753
Поділіться публікацією:
Більше 400 випускників НАДУ підтримали звернення до Зеленського з проханням зберегти їх альма-матер

Випускники Національної академії державного управління підтримали звернення до президента України Володимира Зеленського. Вони просять главу держави зберегти НАДУ, забезпечити її модернізацію, а також створити тристоронню контактну групу для напрацювання спільного бачення і пропозицій щодо подальшого розвитку Академії держуправління. Про це розповів голова Координаційної ради випускників академії держуправління Ярослав Лащук.

Ярослав Лащук повідомив, що випускники Національної академії державного управління глибоко стурбовані чутками про можливе закриття Вузу, який спеціалізується на підготовці та підвищенню кваліфікації державних службовців категорії "А" і "Б".

В підтримку академії була створена ініціативна група випускників, яка вже провела дві прес-конференції,  4 консультативні зустрічі з адміністрацією Академії, а також ряд виїзних зустрічей та консультацій на базі філій НАДУ в Харкові, Одесі, Дніпропетровську і Львові. 

picture

"Випускники Національної академії держуправління глибоко стурбовані ситуацією, яка складається навколо Вишу і чутками про його можливу ліквідацію. На сьогоднішній день, Академія — єдиний спеціалізований навчальний заклад, де готують високопрофесійних фахівців вищого рівня за українські гроші, відповідно з української порядком і реаліями" — коментує голова Координаційної ради випускників.

Лащук зазначає, що Академія управління підготувала десятки тисяч професійних державних менеджерів, серед яких відомі політики, міністри, депутати усіх рівнів і всі ті, хто забезпечує функціонування машини державного управління.

Нагадаємо, Національна академія державного управління була створена в 1995 році спеціальним указом президента України для підготовки вищих управлінських кадрів і, на відміну від більшості українських Вузів, знаходиться в прямому підпорядкуванні Державного управління справами, а не Міністерству освіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!