Головна Новини Політика внутрішня політика Шарий: Столар - не самостійна фігура, він пов'язаний з Петром Порошенком
commentss НОВИНИ Всі новини

Шарий: Столар - не самостійна фігура, він пов'язаний з Петром Порошенком

Шарій переконаний, що зв'язок Столара з Порошенком незабаром буде доведений

24 серпня 2019, 16:42 comments5969
Поділіться публікацією:
Шарий: Столар - не самостійна фігура, він пов'язаний з Петром Порошенком

Бізнесмен і народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Столар – не самостійна фігура. Таку думку висловив популярний видеоблогер і політик Анатолій Шарій. За його словами, колишній "регіонал" Столар може бути пов'язаний з екс-президентом Петром Порошенком і, можливо, їх зв'язок незабаром буде доведений.

У своєму відео Шарій посилається на розслідування програми "Схеми", журналісти якої з'ясували, що Вадима Столара таємно завозили і вивозили з адміністрації президента Порошенко ночами.

"Вони от що придумали: номери на "Мерседесі" (на якому нібито привозили Столара, — ред.) насправді належали іншому автомобілю, "Шкоді". Плутали карти. Не в багажнику, звичайно, завозили, але все ж дуже таємно. І Порошенко нічого не бентежило, коли він зустрічався з екс-регіоналом. Тому що там, де мова йде про гроші і схеми не може йти мова про якісь політичні вподобання", — зазначив Шарій.

Відеоблогер переконаний, що зв'язок Вадима Столара і Петра Порошенка незабаром буде доведений, причому не виключено – що доведений правоохоронцями.


Як раніше писало видання "Коментарі", в мережі активно поширюється відеозапис, на якому відображено застілля за участю мера Києва Віталія Кличка і новообраного депутата Верховної Ради від "Опозиційної платформи — За життя" Вадима Столара.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!