Головна Новини Політика внутрішня політика Популярний блогер вказав на можливий зв'язок Вадима Столара з президентом "Київміськбуду"
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний блогер вказав на можливий зв'язок Вадима Столара з президентом "Київміськбуду"

Відеоблогер Анатолій Шарій розповів про інтерес до "Київміськбуду" з боку забудовника Вадима Столара

26 серпня 2019, 13:40 comments4412
Поділіться публікацією:
Популярний блогер вказав на можливий зв'язок Вадима Столара з президентом "Київміськбуду"

Київський забудовник та новообраний народний депутат України від партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Столар може мати відношення до комунального підприємства "Київміськбуд". Про це у своєму відео розповів відомий блогер Анатолій Шарій.

Так, у своєму відео Шарій коментує сюжет програми "Схеми", в якому зазначається, що Вадим Столар летів одним чартерним рейсом з Ігорем Кушніром – президентом найбільшого столичного підприємства-забудовника "Київміськбуд".

""Київміськбуд" — комунальне підприємство, яке нібито належить киянам. Наскільки я чув, основний заробіток Кличко (має на увазі мера Києва Віталія Кличка, — ред.), а, вірніше, тих людей, які стоять "за Кличком" і "над Кличком" відбувається саме через цю компанію", — нагадав Анатолій Шарій, натякнувши на можливий інтерес до "Київміськбуду" з боку Вадима Столара.

Блогер також підкреслив, що Столар щонайменше один раз на місяць навідувався до екс-президента Петра Порошенка, причому робив це потай. Тим самим Шарій вказав на раніше згадувану інформацію з різних джерел про те, що Вадим Столар був нібито "спостерігачем" від Порошенка по Києву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!