Головна Новини Політика внутрішня політика Політолог Карасьов пояснив, чому політичні нападки на Труханова безпідставні
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог Карасьов пояснив, чому політичні нападки на Труханова безпідставні

За словами експерта, Труханов отримував нагороди і подяки в різні роки, якою б не була політична ситуація в країні

27 серпня 2019, 15:05 comments1985
Поділіться публікацією:
Політолог Карасьов пояснив, чому політичні нападки на Труханова безпідставні

Періодичні напади на мера Одеси Геннадія Труханова не відображають реальної суті речей. Про це розповів політичний експерт Вадим Карасьов на своїй сторінці в Facebook, коментуючи опубліковані одеськими ЗМІ матеріали про маловідомі факти з життя Труханова, в яких журналісти досліджували його нагороди від військових і правоохоронців.

Як з'ясувалося, одеський градоначальник нагороджений грамотами від бійців спецбатальйону поліції "Шторм" за допомогу в зміцненні матеріально-технічної бази і вирішенні соціальних питань, відзнаками МВС України за активну протидію дитячій злочинності.

Крім того, у Геннадія Труханова є грамоти та подяки від ветеранських організацій, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО за допомогу, надану сім'ям загиблих бійців, активну громадянську позицію, патріотизм і підняття бойового духу.

Карасьов звертає увагу на той факт, що чинний мер Одеси отримував нагороди в різні роки, при різних керівниках відомств, країни та незалежно від політичної ситуації в Україні.

"Однак, якщо задуматися: а кому їх (нагороди, — ред.) дають? Відповідь лежить на поверхні: своїм, з "системи". Вчорашні міліціонери, сьогоднішні поліцейські, в народі — менти і поліцаї. Називати можна як завгодно, суть одна — правоохоронні органи", — написав експерт.

Політолог також охарактеризував "політичні нападки" на Труханова з боку радикально налаштованих громадян, які називають одеського мера антидержавником і навіть "ворогом українського народу".

"Такі персонажі можуть скільки завгодно світитися в політичній тусовці, змінюючи партії, посади і статуси, але ніколи не будуть рукопотисними в правоохоронних колах. Тим більше так довго і грунтовно, як це відбувається з Трухановим. Ось чому всі ці "уколи" навряд чи сильно псують меру життя, оскільки ніяк не відображають реальної суті речей і, відповідно, не хвилюють обізнаних "колег по цеху", — резюмував Карасьов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!