Головна Новини Політика внутрішня політика Богдана в Сен-Тропе не хвилює наш напівзлиденний народ, – блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдана в Сен-Тропе не хвилює наш напівзлиденний народ, – блогер

На думку відомих блогерів, глава Офісу президента Андрій Богдан своєю поведінкою демонструє, що зовсім відірвався від земних реалій"

27 серпня 2019, 16:10 comments2936
Поділіться публікацією:
Богдана в Сен-Тропе не хвилює наш напівзлиденний народ, – блогер

Користувачі соцмереж та популярні блогери висловлюють своє обурення тим, що глава Офісу президента Андрій Богдан у День незалежності України вирушив на елітний відпочинок у французький Сен-Тропе, а після цього замість виправдання написав на своїй сторінці у Facebook: "парахоботики, узбагойтесь. У вільний від роботи час, куди хочу, туди йду. Хочу – на весілля у Сен-Тропе. Хочу – на фронт у Піски. Принципово – не красти (але цього вам не зрозуміти)".

picture

Коментуючи висловлювання Богдана, політик і блогер Віталій Купрій підкреслив: глава Офісу президента "відірвався від земних реалій".

"Ви, пане Богдане, зараз другий, а то й перший чоловік за впливом у державі. Ви повинні бути взірцем порядності та моральності. Я вже не кажу про законність. Завтра я вам на стіл покладу факти корупції в Мін'юсті, до якої причетні ваші друзі з вечірок в Сен-Тропе (мова про Андрія Довбенко, якого називають "смотрящим за Мін'юстом", і весілля якого відзначали у Сен-Тропе, – ред.). Дам інформацію про зловживання суддів, які робили там внески на лобстерів і омарів. Яка буде ваша реакція? Промовчіть як завжди?", – обурився Купрій.

Він підкреслив, що Богдан уже нібито має конфлікт інтересів, відпочиваючи в оточенні людей, наближених до Порошенка і Яценюка.

У свою чергу журналіст і політолог Кирило Сазонов висловив обурення тим, що Богдан назвав "порохоботиками" всіх, хто засудив його відпочинок у Сен-Тропе. І це при тому, що українці, обурені поведінкою голови ОП, голосували саме за президента Володимира Зеленського, але не за Богдана.

"Богдан проклинає "порохоботиков", які розповіли про його розкішний відпочинок у Сен-Тропе. Пише – у вільний час відпочиваю, де хочу. Я зараз не буду писати про те, як і з ким там влаштували гулянку – ще буде час. Зараз тільки про улюбленого Зеленським і Коломойським Богдана. У ключового чиновника у воюючій країні вільного часу і такої кількості вільних грошей бути не може", – підкреслив Сазонов.

Блогер та експерт Сергій Орешет зазначив, що захоплення безмежною владою, яка "милістю Зеленського" вилилася на Богдана, туманит розум і набуває гротескних форм.

"І неважливо, чия це весілля, неважливо що це Сен-Тропе, важливо інше: наша країна, її свята, її народ з полунищим існуванням абсолютно не хвилюють чиновника, якого Україна найняла на роботу. Він ясно і зрозуміло формує у нової еліти бачення того, як повинен жити, працювати і відпочивати людина наділена владою. Промовистий сигнал – "роби як я, рівняйся на мене, забий на думку людей, ти тепер влада, ми їх (народ) знову зробили!"", – написав Орешет.

Розкритикували блогери і спробу Андрія Богдана в якості виправдання відпочинку опублікувати фото з передової, де глава ОП позує зі зброєю. На думку політичного експерта Олексія Голобуцького, використовувати бойову зброю на фронті як реквізит – аморально.

Зазначимо, що на весілля Андрія Довбенко в Сен-Тропе був присутній ряд одіозних персонажів. Так, журналіст Денис Бігус написав, що туди прилітав скандальний київський забудовник Андрій Вавриш, а також олігарх часів Порошенко Павло Фукс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!