Головна Новини Політика внутрішня політика У Києві затримали міністра часів Януковича
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві затримали міністра часів Януковича

Раніше суд зобов'язав закрити справу проти Богатирьової

27 серпня 2019, 20:26 comments5367
Поділіться публікацією:
У Києві затримали міністра часів Януковича

В аеропорту "Київ" ("Жуляни") сьогодні, 27 серпня, була затримана колишній міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, передає "Громадське".

Як розповів прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало, екс-міністра затримали прикордонники та передали її працівникам правоохоронних органів.

При цьому спікер поліції не назвав причину затримання Богатирьової.

У червні 2014 року Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу щодо колишнього міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової за фактом розтрати державних коштів в особливо великих розмірах.

За версією слідства, Богатирьова причетна до розтрати 63,5 млн грн при здійсненні протягом 2011-2013 рр. закупівлі імунобіологічних препаратів, ліків, виробів медичного призначення та обладнання за значно завищеними цінами. Також їй інкримінують розтрату в першій половині 2013 р. 279 млн грн на закупівлю інсулінів ЗАТ "Індар".

Богатирьова останні 5 років переховувалася від слідства і знаходиться у базі розшуку МВС. В анкеті бази вказується, що Богатирьовій обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляло видання "Коментарі", 14 серпня Голосіївський районний суд Києва зобов'язав прокуратуру Києва закрити кримінальне провадження щодо Раїси Богатирьової.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!