Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук є безальтернативним перемовником між Росією і Україною,- експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук є безальтернативним перемовником між Росією і Україною,- експерт

Політолог Денис Гаєвський переконаний, що глава політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук є єдиним ефективним парламентером між Україною і Росією

29 серпня 2019, 16:52 comments1259
Поділіться публікацією:
Медведчук є безальтернативним перемовником між Росією і Україною,- експерт

Експерт зазначив, що кандидатів на роль посередника між Україною і Росією кілька, зокрема прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, президент Туреччини Реджеп Ердоган і білоруський лідер Олександр Лукашенко. Однак, на його думку, ці політики будуть переслідувати, в першу чергу, інтереси своїх країн і не зможуть стати реальною альтернативою Медведчуку.

"Альтернативи Медведчуку як парламентера між Києвом і Москвою немає і бути не може. Віктор Медведчук – своя людина в Кремлі. Він регулярно зустрічається з президентом Російської Федерації, до нього прислухаються. Більше того, діяльність Медведчука продемонструвала реальний результат у питанні звільнення людей на Донбасі",- пояснив Гаєвський.

Політолог додав, що Нетаньяху може використати Україну в якості розмінної монети по ситуації на Близькому Сході, а Ердоган є лише ситуативним посередником. При цьому готовність президента Володимира Зеленського скористатися миротворчими ініціативами Лукашенка, за словами експерта, поки не ясна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!