Головна Новини Політика внутрішня політика Верховна Рада розпочне наступну сесію 3 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада розпочне наступну сесію 3 вересня

Парламент затвердив календарний план проведення другої сесії

30 серпня 2019, 05:30 comments2140
Поділіться публікацією:
Верховна Рада розпочне наступну сесію 3 вересня

Верховна Рада затвердила календарний план другої сесії. За проект постанови № 1087 проголосували 278 народних депутатів. Про це повідомляє телеканал "112 Україна".Нардеп від "Слуги народу", голова комітету з питань регламенту Сергій Кальченко розповів, що саме містить проект постанови.

"Ми знаємо, що в наступний вівторок вже за Конституцією повинна початися чергова, наступна сесія парламенту", — сказав Сергій Кальченко. Документ пропонує почати другу сесію ВРУ 3 вересня і закінчити її 24 січня 2020 року.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Верховна Рада України ІХ скликання прийняла за склад нового Кабінету міністрів за відповідне рішення проголосували 281 нардепів. Верховна Рада 9-го скликання достроково припинила повноваження 5 народних депутатів з фракції "Слуга народу" у зв'язку з тим, що призначила їх членами Кабінету Міністрів на чолі з Олексієм Гончаруком. Достроково були припинені повноваження Дениса Малюськи, Олексія Оржеля, Владислава Криклія, Ганни Новосад, Михайла Федорова, які прийняли присягу народних депутатів у цей же день вранці. Як повідомлялося, Малюська став міністром юстиції України, Оржель — міністерства енергетики та захисту навколишнього середовища, Криклій — міністром інфраструктури, Новосад — міністром освіти і науки, Федоров — віце-прем'єром — міністром цифрових трансформацій. Після цього члени нового Кабінету Міністрів прийняли присягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://112.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!