Головна Новини Політика внутрішня політика Ігор Котвицький розповів, що встиг зробити «Народний фронт» за п'ять років у Верховній Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігор Котвицький розповів, що встиг зробити «Народний фронт» за п'ять років у Верховній Раді

Ігор Котвицький розповів про досягнення своєї політсили

30 серпня 2019, 16:26 comments3305
Поділіться публікацією:
Ігор Котвицький розповів, що встиг зробити «Народний фронт» за п'ять років у Верховній Раді

Один з найбільш впливових членів фракції "Народний фронт" Ігор Котвицький розповів в інтерв'ю виданню "Коментарі", що партія ще в 2014 році поставила перед собою мету досягти максимальних результатів протягом 5 років і не планувала йти на другий термін у парламент. Він зазначає, що їм вдалося запустити реформи, і найважливіше – зробити їх незворотними.

"Ми розробляли і реалізовували вкрай болючі рішення, якщо було потрібно – йшли на конфлікти, відстоюючи державні рішення. В результаті, ми вбили свій політичний рейтинг. Якщо чесно, то по-іншому і бути не могло", – говорить Котвицький.

Екс-нардеп зазначає, що за каденцію було розроблено та подано 4318 законопроектів, 330 з яких стали законами. Він також акцентує увагу на тому, що саме завдяки законами від "Народного фронту" були розпочаті реформи армії, судової та правоохоронної систем, був поштовх до розвитку малого і середнього бізнесу. Також, партія ініціювала законодавче закріплення курсу України в ЄС і НАТО, і ще величезну кількість важливих і потрібних для країни речей.

"Помилялися ми чи все робили вірно?! Можливо, в якихось моментах можна було поступити і по-іншому. Але про це судити не нам. Повинно пройти досить часу – ті самі 10 або 15 років, щоб саме життя перевірило наші рішення. Ну а що не вдалося? Це, безумовно, закласти механізми, щоб уникнути реваншу. Ви бачите, хто пройшов до парламенту. Коментарі, як кажуть, зайві", – говорить політик.

Також Ігор Котвицький розповів про проект розвитку сонячної енергетики, який він здійснює у партнерстві з Інною Аваковою.

"За планом, це повинна бути одна з найпотужніших в Україні сонячних електростанцій", – зазначає Котвицький.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!