Головна Новини Політика внутрішня політика У країні відкривається новий сезон політичних переслідувань, - партія Опозиційна платформа - За життя
commentss НОВИНИ Всі новини

У країні відкривається новий сезон політичних переслідувань, - партія Опозиційна платформа - За життя

Опозиційна партія повідомила, що Зеленський хоче узурпувати владу

3 вересня 2019, 21:18 comments1791
Поділіться публікацією:
У країні відкривається новий сезон політичних переслідувань, - партія Опозиційна платформа - За життя

Партія "Опозиційна платформа – За життя", зазначає, що президент Зеленський і його команда чудово зрозуміли, що єдиною реальною опозицією для влади є саме "Опозиційна платформа – За життя". Тому влада має намір боротися з нею всіма способами.

Щоб передати цей меседж, Володимир Зеленський, підбиваючи підсумки перших 100 днів президентства, спеціально анонсував "гучні історії" до опозиційної партії.

Опозиція наголошує, що завдяки більшості в парламенті, яка в основному складають обранці, що не мають досвіду і найменшого поняття про державний устрій і законотворчості, але при цьому слухняно голосують за ініціативи президента, створюючи законодавчий спам, таким чином  Зеленський намагається узурпувати владу в своїх руках.

На думку опозиційної партії в країні відкривається новий сезон політично мотивованих переслідувань, тиску на незалежні ЗМІ, залякування та позбавлення телеканалів ліцензій. Партія зазначає, що таким чином президент має намір позбавити парламент реальних повноважень, отримати можливість тиску на депутатів руками підконтрольних силовиків, продовжити мовну дискримінацію, підпорядкувати собі де-юре незалежні від президента антикорупційні органи – НАБУ, САП, ДБР.

 Опозиційні депутати вважають, що всього за 100 днів на посаді глави держави Зеленський реальними діями показав, що має намір отримати без обмежень всі владні повноваження. 

"Влада діє цинічно і незаконно – від спроб позбавити ліцензії телеканал NewsOne і рейдерського захоплення каналу "112 Україна", до наклепницьких звинувачень і відкритих погроз", – вважають в партії, підкреслюючи, що у своїх діях Володимир Зеленський наслідує свого попередника. У свій час Петро Порошенко також намагався знищити гострі і відверті передачі, які транслювалися в прямому ефірі, замінивши їх на заздалегідь змонтовані рекламними "інтерв'ю" з заготовленими питаннями. 

В "Опозиційній платформі — За життя" підкреслили, що на відміну від "Слуги народу", партія об'єднує відомих державних діячів, провідних юристів, економістів – професіоналів. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Віктора Татькова позбавили статусу судді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!