Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчука застерегли від втручання у відносини з Росією, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчука застерегли від втручання у відносини з Росією, - ЗМІ

Зеленський починає використовувати проти партії "Опозиційна платформа - За життя" політично мотивовані методи, - Віктор Медведчук

4 вересня 2019, 14:42 comments3966
Поділіться публікацією:
Медведчука застерегли від втручання у відносини з Росією, - ЗМІ

Телеграм-канал "Легітимний" опублікував повідомлення наступного змісту: "Наше джерело з Офісу Президента повідомляє, що зараз підбирають час і формат оголошення доказової бази проти Медведчука і ОПЗЖ. Можливо, найближчим часом очікується прес-конференція голови СБУ Івана Баканова, на якій будуть розкриті всі схеми Медведчука та фінансування ОПЗЖ. Медведчуку від Зеленського надійшла конкретна загроза порушити на нього кримінальні справи (а там є за що), якщо він не перестане всюди лізти в україно-російські відносини".

За кілька днів до цього Володимир Зеленський, підводячи підсумки своїх перших 100 днів президентства, спеціально анонсував "гучні історії" у опозиційної партії.

"У постановочному рекламному фільмі на телеканалі "1 + 1", так зване інтерв'ю президента,  щодо нашої партії були висунуті безпідставні звинувачення, приправлені прямими погрозами", – зазначила партія у своїй заяві.

Опозиція наголошує: завдяки більшості в парламенті, яке в основному складають обранці, які не мають досвіду і найменшого поняття про державний устрій та законотворчість, Зеленський сьогодні намагається узурпувати владу в своїх руках, оскільки депутати слухняно голосують за ініціативи президента.

Як зазначають в партії, сьогодні президент Зеленський та його команда чудово зрозуміли, що єдиною реальною опозицією для влади є саме "Опозиційна платформа – За життя". "Для цього найближчим часом готується прес-конференція голови СБУ – повна подоба прес-конференції, яке СБУ Грицака за замовленням Порошенко вже проводило для того, щоб перешкодити справі встановлення миру, нормалізації україно-російських відносин і звільнення удерживаемы осіб", – зазначають в партії.

У політсилі звертають увагу на те, що в свій час Петро Порошенко також намагався знищити гострі і відверті передачі, які транслювалися в прямому ефірі, замінивши їх на заздалегідь змонтовані рекламними "інтерв'ю" з заготовленими питаннями.

"Влада діє цинічно і незаконно – від спроб позбавити ліцензії телеканал NewsOne і рейдерського захоплення каналу "112 Україна", до наклепницьких звинувачень і відкритих загроз щодо партії "Опозиційна платформа – За життя"", – йдеться в заяві партії.

Сам Медведчук у вчорашньому коментарі до Верховної Раді сказав: "Подібні заяви, це ще одне підтвердження з боку Зеленського, що він добре розуміє, усвідомлює про те, що є опозиційна сила з якою він, на жаль, починає боротися незаконними політичними мотивованими методами".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!