Головна Новини Політика внутрішня політика У Запоріжжі представили нового губернатора
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі представили нового губернатора

Туринок назвав своє основне гасло

6 вересня 2019, 13:26 comments1748
Поділіться публікацією:
У Запоріжжі представили нового губернатора

У Запоріжжі перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов представив нового голову Запорізької обласної державної адміністрації Віталія Туринка, повідомляє "Українська правда".

"Дозвольте передавити нового голову Запорізької державної адміністрації. Ця людина довела свою спроможність бути керівником – оперативним, професійним, виваженим. Це фахівець, якому ми довіряємо", — сказав Трофімов.

Туринок, у свою чергу, зазначив, що йому випала велика честь очолити регіон.

"Для мене це велика відповідальність. Я часто себе запитував, чи хватить у мене сил очолити ті зміни, які доручив президент. Сподіваюся, на розуміння і допомогу. Мій основний лозунг на посаді – порядність і чесність", — заявив новий голова ОДА.

За словами Трофімова, президент Володимир Зеленський хотів приїхати на подання губернатора, але не зміг, оскільки зараз "в активній фазі формування уряду".

Як повідомляв сайт "Коментарі", в кінці серпня Володимир Зеленський подав у Кабінет міністрів кандидатуру власника "Рівненського домобудівного комбінату" (виробник залізобетону та бетону) Віталія Туринка на посаду голови Запорізької облдержадміністрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!