Головна Новини Політика внутрішня політика Атака Зеленського на Медведчука навряд чи буде успішною — Лозовський
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака Зеленського на Медведчука навряд чи буде успішною — Лозовський

Сергій Лозовський в ефірі телеканалу NewsOne прокоментував зустріч Володимира Путіна і Віктора Медведчука в кулуарах Східного економічного форуму, який проходить 4-6 вересня у Владивостоці

6 вересня 2019, 14:01 comments1896
Поділіться публікацією:
Атака Зеленського на Медведчука навряд чи буде успішною — Лозовський

Сергій Лозовський відзначає важливість фраз, сказаних президентом РФ Путіним про Віктора Медведчука. "Це приклад такої глибокої, високої дипломатії. Іноді ціла доповідь чи виступ будується заради однієї фрази. Тут прозвучало їх дві. Одна фраза – це те, що Медведчук, як висловився Путін, буде "мучити" його і умовив на проведення обміну деяких фігур. Ми розуміємо, які це фігури", сказав Лозовський.

Також Лозовський позначив: "Цим дезавуалировали всі припущення про те, хто є справжнім ініціатором цієї дії. А ось те, що вчора ми спостерігали в національній Раді і те, що я особисто від президента не чув у його виконанні, зараз мусується, що президент Зеленський оголосив війну Медведчуку. Але будь-яка війна всередині власної держави і з власними громадянами навряд чи буває успішною, тим більше в такому аспекті. Але, оскільки Медведчук і Путін вже оголосили про те, що цей обмін відбудеться – він відбудеться. А ось якими будуть інші кроки на тлі такої черговий внутрішній війни... це і є розблокування Мінських угод".

Лозовський також торкнувся питання фінансування партії "Опозиційна платформа — За життя".

"Йде постійне якесь суперництво, причому за ініціативою далеко не партії "За життя", якесь перетягування каната. Позиція "ОП-ЗЖ" абсолютно зрозуміла, прозора, і яка може бути критика. Це дотримання Мінських домовленостей, це припинення війни, це зниження тарифів тощо. Що можна цьому протиставити важко придумати. Давайте, почніть з себе, подивіться як ви финансируетесь. Давайте всіх дивитися як фінансуються. Я не думаю що при досвіді і професіоналізмі таких людей як Медведчук, там можна знайти якусь муху в салаті – це чистої води маячня".

Нагадаємо, що Володимир Путін прокоментував раніше переслідування "Опозиційної платформи – За життя" з боку Володимира Зеленського і влади в цілому: "Чинна на сьогодні влада в Києві ризикує наступити на ті ж самі граблі, на які наступало і колишнє українське керівництво в особі колишнього президента, колишнього президента, пана Порошенка. Якщо сьогоднішня влада почне із переслідування опозиції, то нічого доброго з цього не вийде".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!