Головна Новини Політика внутрішня політика Будівельна група «Синергія» заявила про вимагання «радником» Авакова 30 квартир
commentss НОВИНИ Всі новини

Будівельна група «Синергія» заявила про вимагання «радником» Авакова 30 квартир

Один з найбільших забудовників Київської області будівельна група «Синергія» заявила про те, що Армен Согомонян, який представляється радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, нібито вимагає від забудовника виділити його оточенню 30 квартир в декількох житлових комплексах

6 вересня 2019, 17:30 comments2827
Поділіться публікацією:
Будівельна група «Синергія» заявила про вимагання «радником» Авакова 30 квартир

"Громадянин Армен Согомонян має на Київщині репутацію шахрая та афериста, який тисне на підприємців з метою отримання персональної вигоди, погрожуючи їм розправою з боку керівництва Міністерства внутрішніх справ.", — стверджують представники будівельної групи.

За заявою забудовника, Аваков звільнив Согомоняна з посади радника ще кілька років тому, дізнавшись про його нібито незаконної діяльності.

"Після цього Армен Согомонян неодноразово представлявся радником міністра МВС, реалізовуючи шахрайські схеми з бучанською землею", — розповіли в прес-службі "Синергії".

В даний час будівельна група подала в поліцію і прокуратуру заяви про нібито факти шахрайства та перешкоджання господарській діяльності з боку Согомоняна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!