Головна Новини Політика внутрішня політика ГПУ закрила справу проти Кузьміна і зняла його з розшуку
commentss НОВИНИ Всі новини

ГПУ закрила справу проти Кузьміна і зняла його з розшуку

Ренат Кузьмін був оголошений в розшук у 2014 році

6 вересня 2019, 19:40 comments2934
Поділіться публікацією:
ГПУ закрила справу проти Кузьміна і зняла його з розшуку

Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження та зняла з розшуку колишнього першого заступника генерального прокурора, народного депутата від "Опозиційної платформи — За життя" Рената Кузьміна, повідомляє "Радіо Свобода".

"Отримали від Генпрокуратури відповідні документи. 2 вересня отримали постанову про закриття кримінального провадження. 3 вересня отримали постанову про припинення розшуку. На підставі зазначених документів була винесена постанова про закриття оперативно-розшукової справи", — сказав прес-секретар МВС Артем Шевченко.

Нагадаємо, Ренат Кузьмін був оголошений в міжнародний розшук у 2014 році. Його підозрювали в організації в 2010 році незаконного затримання ексміністра внутрішніх справ Юрія Луценка і підбурюванні судді Печерського суду Києва до його арешту.

У липні 2019 року в ГПУ повідомили, що стосовно Кузьміна розслідують кримінальне провадження за підозрою у скоєнні особливо тяжких злочинів, у тому числі легалізації (відмивання) майна, здобутого злочинним шляхом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!