Головна Новини Політика внутрішня політика Рябошапка назвав свої пріоритети на посаді генпрокурора
commentss НОВИНИ Всі новини

Рябошапка назвав свої пріоритети на посаді генпрокурора

Генпрокурор зазначив, що Україна знаходиться «фактично в стані війни»

9 вересня 2019, 11:32 comments1838
Поділіться публікацією:
Рябошапка назвав свої пріоритети на посаді генпрокурора

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка назвав серед пріоритетів своєї діяльності розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, справ Майдану і "Укроборонпрому", повідомляє "РБК-Україна".

"Справи, пов'язані з розслідуванням злочинів, скоєних на Майдані, і те, що було після Майдану. Очевидно, що це справи, пов'язані з національною безпекою і обороною. Країна фактично у стані війни, в той же час існувала ситуація з "Укроборонпромом"",- сказав глава ГПУ.

Рябошапка також додав, що погоджував подальші розслідування двох резонансних справ з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

"Є дві справи, про які ми говорили з Арсеном Борисовичем. Одна стосується дуже відомого журналіста Павла Шеремета. Інша пов'язана з Одесою. Не буду розкривати деталі, але вона теж резонансна і на слуху", — зазначив він.

За словами генпрокурора, також пріоритетними будуть злочини, вчинені "елітою", зокрема корупція і повернення вкрадених активів.

"Це банки, які грабувалися і активи з яких виводилися. Це державні підприємства, які грабувалися останнім часом. У цих справах не просто особа повинна бути засуджена, але також гроші повинні бути знайдені і повернені. Це, напевно, найважливіша ділянка – повернути гроші", — констатував генпрокурор.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Руслан Рябошапка був призначений генеральним прокурором 30 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!