Головна Новини Політика внутрішня політика Глава «Укравтодору» буде судитися з НАЗК
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава «Укравтодору» буде судитися з НАЗК

У антикорупціонерів виникли питання до автомобіля чиновника

9 вересня 2019, 17:44 comments1881
Поділіться публікацією:
Глава «Укравтодору» буде судитися з НАЗК

В. о. керівника Державного агентства автомобільних доріг Славомір Новак має намір подати в суд на Національне агентство з питання запобігання корупції, повідомляє прес-служба "Укравтодору".

В "Укравтодор" назвали складений НАЗК протокол необґрунтованим і неправомірним" і підкреслили, що інформація в деклараціях Новака є повною і має офіційне підтвердження фінансових і банківських установ.

"Керівник Укравтодору захищатиме свою позицію у суді щодо порушених прав як суб’єкта декларування та доводитиме достовірність відображеної ним інформації, зокрема, у декларації за 2017 рік", — йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що Новак в 2016 році взяв в лізинг автомобіль, вартість якого, за даними НАЗК, була вказана недостовірно. І на момент заповнення декларації "чітко відповідала договором лізингу".

Зазначимо, 9 вересня НАЗК направив до суду протокол стосовно Славоміра Новака. Згідно з документом, в декларації чиновника за 2017 рік вказав недостовірні відомості на суму понад 189 тис. грн. Мова йде про вартість автомобіля і кошти на банківських рахунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!