Головна Новини Політика внутрішня політика Автори фільму про Стуса створили хайп навколо Медведчука заради грошей,- блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Автори фільму про Стуса створили хайп навколо Медведчука заради грошей,- блогер

Блогер Роман Сергієнко переконаний, що автори фільму «Заборонений» про українського поета-дисидента Василя Стуса навмисно спровокували скандал навколо імені голови політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктора Медведчука, щоб привласнити собі державні кошти

9 вересня 2019, 18:47 comments1868
Поділіться публікацією:
Автори фільму про Стуса створили хайп навколо Медведчука заради грошей,- блогер

Сергієнко зазначив, що фільм не відрізняється художньою цінністю і тому отримав багато негативних відгуків у соціальних мережах.

"Вся ця історія з Медведчуком, виходить, була потрібна, щоб відволікти нашу увагу, поки "очманілі ручки" крадуть державні гроші під виглядом "знімається кіно". Це у нас тепер так кіноіндустрія працює – отримуємо кілька мільйонів з бюджету – знімаємо незрозуміло що – створюємо хайп навколо Медведчука (або Януковича, або Порошенка, або Зеленського, або іншого відомого політика) – і під цей шум тихесенько "тиримо по кишенях", — констатував блогер.

Киянин також нагадав, що дії авторів фільму підпадають під кримінальні злочини.

"Нагадаю, що в розумінні чинного ККУ "розпил" державних коштів – це не лише нецільове використання бюджетних коштів, але і розкрадання державних коштів в особливо великих, зловживання службовим становищем і т. д.", — додав Сергієнко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!