Головна Новини Політика внутрішня політика Домовленості Віктора Медведчука про знижку на газ на 25% залишаються в силі,- глава «Газпрому»
commentss НОВИНИ Всі новини

Домовленості Віктора Медведчука про знижку на газ на 25% залишаються в силі,- глава «Газпрому»

Глава російського «Газпрому» Олексій Міллер заявив, що Росія готова надати Україні знижку на газ у розмірі 25%, про яку раніше домовився з керівництвом Росії глава політради «Опозиційної платформи — За життя» Віктор Медведчук

10 вересня 2019, 19:43 comments1852
Поділіться публікацією:
Домовленості Віктора Медведчука про знижку на газ на 25% залишаються в силі,- глава «Газпрому»

"У разі укладення прямого договору на постачання газу з "Газпромом", ціна газу для кінцевого споживача на Україні може бути на 25% нижче поточного рівня. Але, без сумніву, головним питанням, підкреслюю, є поставка газу для українського ринку. Це питання двосторонніх переговорів між Росією і Україною",- заявив Міллер.

Нагадаємо, домовленість про зниження цін на газ для України на 25% була досягнута між Віктором Медведчуком і російським керівництвом. Так, 22 березня Віктор Медведчук провів зустріч з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим і главою "Газпрому" Олексієм Міллером. У цих переговорах також взяв участь нардеп від "Опозиційної платформи — За життя" Юрій Бойко. А 7 липня Віктор Медведчук в Санкт-Петербурзі провів переговори з Олексієм Міллером, під час яких домовленість про знижку була підтверджена.

Варто зазначити, що Олексій Міллер зробив заяву напередодні тристоронніх газових переговорів України, Росії та Євросоюзу, які пройдуть у Брюсселі 19 вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!