Головна Новини Політика внутрішня політика У Мережі обговорюють чутки про можливу відставку Авакова: з'явилася реакція міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі обговорюють чутки про можливу відставку Авакова: з'явилася реакція міністра

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував інформацію про його відставку

12 вересня 2019, 00:30 comments4093
Поділіться публікацією:
У Мережі обговорюють чутки про можливу відставку Авакова: з'явилася реакція міністра

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков подав у відставку. Про це повідомляє телеграм-канал "UN-сливи та груші".

Так, повідомляється, що Аваков написав заяву на звільнення. Також про відставку Авакова пише "Обозреватель" з посиланням на Facebook журналіста Володимира Бойка.

"Здається, волелюбному українському народу таки вдалося позбутися польового командира Майдану, який став справжнім символом Революції Гідності: Арсен Аваков написав заяву про звільнення з посади міністра внутрішніх справ", – написав журналіст.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував theБабелю інформацію, що з'явилася в деяких Telegram-каналах про його відставку.

"У цього президента моя заява про відставку буде завжди на столі", — повідомив міністр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський вважає, що Арсен Аваков має залишитися міністром внутрішніх справ. Під час зустрічі Зеленського з фракцією партії "Слуга народу", на якій також були присутні заступники голови Офісу президента Олексій Гончарук та Руслан Рябошапка, президент підкреслив, що свою посаду також повинна зберегти Оксана Маркарова, міністр фінансів. Під час зустрічі новообраний депутат Дмитро Гурін запитав Зеленського, чи залишиться Аваков на посаді глави МВС. Президент відповів, що підтримує появу нових осіб в Кабінеті міністрів, але поки що немає кандидата, який може займатися питаннями безпеки і був би не з нинішньої правоохоронної системи. Тому альтернативи Авакову на даний період часу немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://thebabel.net
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!