Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук довів свою ефективність, - Василь Голян
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук довів свою ефективність, - Василь Голян

Вирішальна роль Медведчука безальтернативна, - Голян

12 вересня 2019, 14:12 comments2019
Поділіться публікацією:
Медведчук довів свою ефективність, - Василь Голян

Доктор економічних наук Василь Голян вважає, що народні депутати ІХ скликання Віктор Медведчук і Юрій Бойко є ефективними антикризовими менеджерами. Саме тому нинішня влада повинна використовувати їх позитивні напрацювання і колосальний досвід. Про це експерт повідомив у прямому ефірі програми "Ранок на NEWSONE".

"Вони (Медведчук, Бойко – Ред.) це довели ще в період, коли українська економіка зростала високими темпами. Я думаю, що є ряд доленосних питань, де влада, маючи абсолютну більшість у парламенті і власне уряд, повинна використовувати позитивні напрацювання і колосальний досвід, який мають ці політики", – сказав співрозмовник.

Голян зазначив, що серед членів політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" досить багато ефективних менеджерів, які вже зіграли важливу роль у подоланні кризових явищ в країні.

Експерт також підкреслив, що в обміні утримуваними особами між Україною і Росією вирішальну роль зіграв голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук, а, канал співпраці між Віктором Медведчуком і керівництвом Російської Федерації буде і далі використовуватися українською владою.

"Я думаю, що ми не знаємо багатьох деталей переговорного процесу. Велике значення має участь в обміні тих представників українського політичного істеблішменту, які тривалий період працюють з Російської Федерацією", – зазначив Голян.

Гість студії також додав, що прецедент, пов'язаний з обміном повинен повторюватися, відносини між Києвом і Москвою підлягають нормалізації, а українці повертатимуться додому.

Як повідомляв раніше президент Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков, звільнення утримуваних осіб відбулося завдяки голові Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктору Медведчуку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!