Головна Новини Політика внутрішня політика Звільнення українців з полону РФ обговорюється в Мінську, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення українців з полону РФ обговорюється в Мінську, - Зеленський

ТКГ обговорює строки та етапи визволення українських громадян

13 вересня 2019, 01:50 comments1449
Поділіться публікацією:
Звільнення українців з полону РФ обговорюється в Мінську, - Зеленський

Тристороння контактна група (ТКГ) у Мінську обговорює питання звільнення всіх українських громадян з полону Російської Федерації. Про це йдеться у заяві президента України Володимира Зеленського, розміщеному на сайті глави держави.

За словами Зеленського, українська сторона не очікує зустрічі у нормандському форматі, а обговорює строки та етапи визволення українців з російського полону на засіданнях ТКГ в Мінську.

"Ми не будемо втрачати зараз жодного дня, чекаючи тільки зустрічі в нормандському форматі. Ви знаєте, що у нас є Тристоронньої зустрічі контактної групи в Мінську. Саме в Мінську ми обговорюємо етапи повернення всіх наших громадян. Строки та етапи", — заявив президент.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", бывший заступник голови місії ОБСЄ на Донбасі Олександр Хуг заявив про необхідність внести зміни в мінські угоди. "Я більше не є частиною процесу, але зовні бачу, що дискусії і дебати щодо імплементації Мінських угод тривають. І продовжувати ці дискусії дуже важливо, а припинення означатиме крок назад", — сказав Хуг. Дипломат зазначив, що угоди були підписані в 2014 році і зараз необхідно думати про те, що можна до них додати. "Адже ситуація і реальність з тих пір змінилася кардинально з обох сторін лінії розмежування з вересня 2014", — пояснив Хуг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!