Головна Новини Політика внутрішня політика Сорос хоче заволодіти Telegram-каналами, щоб перешкодити Медведчуку, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сорос хоче заволодіти Telegram-каналами, щоб перешкодити Медведчуку, - ЗМІ

Близько 30 українських авторських Telegram-каналів можуть отримати грантову підтримку на мільйони доларів від фонду Сороса

13 вересня 2019, 17:03 comments1991
Поділіться публікацією:
Сорос хоче заволодіти Telegram-каналами, щоб перешкодити Медведчуку, - ЗМІ

Американський мільярдер Джордж Сорос має намір отримати контроль над анонімними і авторськими Telegram-каналами, які відмінно зарекомендували себе на президентських виборах в Україні як складові переможної digital-стратегії Володимира Зеленського. Про це повідомляє канал "Розвідник".

Зазначається, що міжнародний фонд "Відродження", який фінансується Соросом, розробляє програму грантової підтримки 30 українських авторських Telegram-каналів у розмірі 2 млн доларів на рік.

"З достовірних джерел стало відомо, що PR-агентства, близькі до інвестиційної компанії Dragon Capital Томаша Фіалі, який тісно інтегрований із структурами Джорджа Сороса, ведуть переговори про купівлю пулу з 50 найбільших анонімних Telegram-каналів України", — йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що структури Сороса активізувалися з метою перехопити ініціативу і перешкодити українському політику Віктору Медведчуку здобути вплив на цю частину медіапростору України.

"Розрахунок на осіннє протистояння за скасування мораторію на продаж землі. Поставлено завдання сформувати пул з 80 телеграм-каналів, щоб вони не дісталися Медведчуку", — сказано в пості.

picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!