Головна Новини Політика внутрішня політика Програма «Соціальна реконструкція» в Дніпрі буде продовжена, - Гуфман
commentss НОВИНИ Всі новини

Програма «Соціальна реконструкція» в Дніпрі буде продовжена, - Гуфман

Дніпровський меценат Геннадій Гуфман має намір продовжувати реалізацію своєї програми «Соціальна реконструкція» щодо перетворення житлових масивів обласного центру

13 вересня 2019, 17:15 comments1875
Поділіться публікацією:
Програма «Соціальна реконструкція» в Дніпрі буде продовжена, - Гуфман

"Експеримент вдався! Цифри вражаючі, але не це важливо у "Соціальній реконструкції". Я продовжую переконуватися, що головний результат – це люди, які були залучені в проект і яких цей проект змінив. Ми стикалися з організаційними труднощами, налагоджували співпрацю з підрядниками, інстанціями, з мешканцями. Але зараз, прогулюючись по житловому масиву Тополь, наприклад, я бачу, як змінився житломасив", — сказав Гуфман.

pictureЗа словами мецената, програма "Соціальна реконструкція" буде продовжена в Дніпрі.

"Я впевнений, що такий досвід в принципі має стати основою для міст України. Я впевнений, що таким чином можна оживити не тільки житлові масиви, але й цілі міста", — вважає бізнесмен.

Варто відзначити, що програма "Соціальна реконструкція" включає в себе 15 проектів різної спрямованості. Її метою є зміна світовідчуття людей через зміну простору навколо. В основному проекті "Двори для життя" з благоустрою (тротуарна плитка, декоративні парканчики, нові лавочки) взяли участь 33 000 людей, 74 будинки і 338 під'їздів.

picture

picture

pictureКрім того, в рамках експериментального етапу програми були замінені вікна у під'їздах і вуличне освітлення, відремонтовано дороги, встановлено 18 дитячих майданчиків, проведено заходи у дворах і на житлових масивах для об'єднання жителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!