Головна Новини Політика внутрішня політика У Дніпрі посадовців підозрюються у розкраданні 29,5 млн грн
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі посадовців підозрюються у розкраданні 29,5 млн грн

У Дніпрі посадовці міської ради та підприємства-підрядника підозрюються у розкраданні бюджетних коштів під час здійснення ремонту Нового мосту

13 вересня 2019, 17:45 comments3028
Поділіться публікацією:
 У Дніпрі посадовців підозрюються у розкраданні 29,5 млн грн

У Дніпрі посадовці міської ради та підприємства-підрядника підозрюються у розкраданні 29,5 млн грн бюджетних коштів під час здійснення ремонту Нового мосту. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

"Сьогодні, 13 вересня, в рамках кримінального провадження за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України) правоохоронними органами проведено низку обшуків у приміщеннях Дніпровської міської ради та товариства з обмеженою відповідальністю, яке здійснювало капітальний ремонту Нового мосту у місті Дніпро", — повідомили у прокуратурі.

За даними прокуратури, "встановлено коло, підозрюваних у скоєнні вказаного злочину, а саме: заступник міського голови, двоє начальників управлінь міської ради, особа, яка здійснює технічний нагляд, а також засновник, директор та начальник дільниці підприємства-підрядника".

"Під час досудового розслідування встановлено, що у період з 2018-2019 років переможцем тендерів на проведення капітального ремонту Нового мосту у місті Дніпрі на суму понад 376 млн грн було визнано ТОВ "Підприємство МАСТ-БУД". Проте під час виконання ремонтних робіт підприємство допустило низку порушень", — відзначили у відомстві.

 За результатами комплексної будівельно-технічної, товарознавчої та судово-економічної експертизи, за даними прокуратури, зразки бетону, які були відібрані на мосту, не відповідають класу бетону, встановлені металоконструкції не відповідають проекту.

Посадовці Дніпровської міськради та товариства з обмеженою відповідальністю спричинили державі збитки у 29,5 млн грн. Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський зустрівся з повіреним США в Україні Тейлором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!