Головна Новини Політика внутрішня політика Адвокати Януковича хочуть допитати Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокати Януковича хочуть допитати Порошенка

Також юристи вимагають допиту «грузинських снайперів»

14 вересня 2019, 08:11 comments1945
Поділіться публікацією:
Адвокати Януковича хочуть допитати Порошенка

Сторона захисту колишнього президента Віктора Януковича має намір вимагати допиту ексглави держави Петра Порошенка під час розгляду скарги по справі про державну зраду четвертого президента, повідомляють "РИА Новости".

Як розповів адвокат Януковича Віталій Сердюк, клопотання буде подано на найближчому засіданні Київського апеляційного суду під час розгляду скарги.

"Безумовно, оскільки в Оболонському районному суді за політичними мотивами можливості провести повноцінний допит Порошенка нам не дали, буквально на третьому незручному для нього (Порошенка) питанні суддя перервав допит", — сказав адвокат, відповідаючи на питання, чи буде захист клопотати про допит Порошенка.

Крім того, за словами Сердюка, буде подано клопотання про допит свідків, яких не допитали в Оболонському райсуді.

"Адвокати будуть просити суд дозволити допит громадян Грузії, які в документальному фільмі, що вийшов на екрани в 2017 році на італійському "5 каналі", стверджували, що в 2014 році їх як снайперів направив до Києва експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі", — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 24 січня 2019 року Оболонський районний суд Києва визнав Віктора Януковича винним у державній зраді і пособництві в агресивній війні проти України. Його заочно засудили до 13 років ув'язнення з конфіскацією майна. З лютого 2014 року Янукович перебуває в Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!