Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» є психічно хворі нардепи, - Богдан
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» є психічно хворі нардепи, - Богдан

Голова ОП вважає, що конфлікту між президентом і фракцією «Слуга народу» не буде

16 вересня 2019, 11:40 comments7447
Поділіться публікацією:
У «Слузі народу» є психічно хворі нардепи, - Богдан

У виборчий список партії "Слуга народу" на дострокових парламентських виборах потрапили різні люди, а серед них є і "психічно не здорові". Про це сказав глава Офісу президента Андрій Богдан в інтерв'ю ВВС.

"Це єдиний список, який сформувався без копійки грошей. Ніколи ні одна партія в Україні не формувала такий список. Звичайно, там різні люди. Там є люди, які раніше на базарі продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там різні люди. Частина нашої роботи — це формувати з них команду", — зазначив глава ОП.

Богдан також прокоментував скарги деяких нардепів від "Слуги народу" на те, що Офіс президента намагається зробити з них "ручних тваринок".

"Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою — що ж ми можемо зробити", — констатував чиновник.

Голова ОП додав, що все залежить від цілей та ідеології.

"Поки вони йдуть разом до однієї цілі — ми всі одна команда. Якщо хтось там вийде з команди і перестане бути частиною нашої команди — мабуть, ми будемо розцінювати його ворогом", — пояснив він.

Богдан, коментуючи повідомлення нардепа від "Слуги народу" Єлизавети Богуцької про підготовку колишнім президентом Петром Порошенком перевороту, сказав, що в Україні готується дестабілізація ситуації.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Андрій Богдан має намір подати до суду на журналістів програми "Схеми".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!