"Прос**в 5 років": Богдан розповів про свій негатив до Порошенка

Богдан також нагадав про переслідування щодо нього, нібито ініційованих Порошенком

Глава Офісу президента Андрій Богдан заявив в інтерв'ю ВВС, що Петро Порошенко не скористався шансом змінити Україну на краще і підвищити рівень життя людей.

"Петро Олексійович Порошенко в моєму особистому рейтингу в глибокому негативі. Знаєте чому? Не тому, що з його особистого подання щодо мене відбувалися дуже недемократичні події. А тому, що він прос..в п'ять років нашої держави", - сказав чиновник.

За словами голови ОП, колишній президент постійно скаржиться на те, що йому щось заважало розвивати країну.

"Він розповідає, як все тяжко, як неможливо, як то одне заважає, то інше. А маючи повноту влади, абсолютну концентрацію влади у 2014 році, так її прос..ти за півроку - я не розумію", - обурився чиновник.

Богдан також додав, що команда президента Володимира Зеленського працює ефективно.

"Ви ж бачите, що ми тут, ми ефективні, у нас же виходить. Чому ж він зі своїми професіоналами не міг зробити елементарних речей", - підкреслив глава ОП.

Як писав сайт "Коментарі", Андрій Богдан заявив, що у виборчий список партії "Слуга народу" на дострокових парламентських виборах потрапили різні люди, серед яких є і "психічно нездорові".

"Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина", - сказав глава ОП.