Головна Новини Політика внутрішня політика Озвучена "формула Зеленського" по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Озвучена "формула Зеленського" по Донбасу

Україна спробує "ментально дотягнутися" до людей на окупованих територіях і побудує міст в Станиці Луганській

17 вересня 2019, 05:30 comments5555
Поділіться публікацією:
Озвучена "формула Зеленського" по Донбасу

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко описав, в чому полягає умовна "формула Зеленського" щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Про це він розповів в ефірі "Свободи слова" на ІСTV.

"Формули Пристайко" поки немає, є умовна "формула Зеленського". Вона говорить про те, що ми зробимо всі кроки, які ми можемо, відповідаючи на очікування нашого народу. Наприклад, ми спробуємо обміняти всіх наших хлопців", — зазначив міністр.

Крім того, він додав, що Україна спробує "дотягнутися ментально до народу" на окупованих територіях, зокрема, нинішня влада планує відновити міст в Станиці Луганській та переглянути термін, на який пенсіонери з ОРДЛО можуть виїхати з окупованій території для отримання пенсії, який зараз становить 60 днів — його планують збільшити до року.

У той же час Пристайко зазначив, що у формулі Зеленського немає "5 років, щоб продовжувати переговори і читати, хто загинув" на Донбасі.

"Якщо ми найближчим часом не зможемо, склавши всі ці заходи, вирішити проблему, тоді ми повинні перейти до якихось нових іншим радикальних заходів. На все про все у нас є від півроку до року", — зазначив Пристайко.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що українське керівництво підтримує проведення місцевих виборів на окупованій території Донбасу за "формулою Штайнмайера".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!