Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського намагаються прискорити реформи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського намагаються прискорити реформи

Офіс президента представив нові законопроекти для уряду

17 вересня 2019, 15:42 comments1376
Поділіться публікацією:
У Зеленського намагаються прискорити реформи

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що найближчим часом Кабмін внесе до Верховної Ради ряд законодавчих ініціатив, які дозволять прискорити реалізацію реальних реформ в Україні. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна".

Крім того, Тимошенко додав, що з цією ж метою кілька законопроектів ініціює і сам голова держави Володимир Зеленський.

"Є багато ініціатив, які готуються не стільки від президента, як уже від Кабінету міністрів. Адже запрацював новий Кабмін. Будуть найближчим часом багато ініціатив. Нові ... Це також напрацювання, які готував Кабмін, поки вони ще не були в Кабінеті міністрів , а працювали в Офісі, наприклад Олексій Гончарук. від президента також будуть внесені деякі законопроекти. Ми не коментуємо поки, але більшість буде все-таки від уряду. Там законопроекти, які дозволять всім працювати на новому рівні, дозволять прискорити реформи, які и плануємо ", — позначив Тимошенко.

Нагадаємо, вчора портал "Коментарі" повідомляв про створення нової робочої групи в парламенті, яка буде вносити корективи в регламент засідань і загальний процес. Керівники фракцій і комітетів Верховної Ради вже отримали пропозицію сформувати такий колектив, однак необхідна згода більшості партійних сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!