Головна Новини Політика внутрішня політика Кличко і лідери всіх фракцій Київради проведуть сесію для вирішення гострих для Києва питань
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко і лідери всіх фракцій Київради проведуть сесію для вирішення гострих для Києва питань

На сесії міськради будуть вирішуватися невідкладні питання для Києва, в тому числі підготовка до опалювального сезону

17 вересня 2019, 21:51 comments2537
Поділіться публікацією:
Кличко і лідери всіх фракцій Київради проведуть сесію для вирішення гострих для Києва питань

Керівники всіх 5 фракцій Київської міської ради домовилися провести в четвер, 19 вересня, сесію міськради для вирішення невідкладних для життєдіяльності столиці питань. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

 "Як ви знаєте, я ініціював консультації з головами депутатських фракцій і груп про дострокове припинення повноважень Київради VIII скликання. Така зустріч — консультації — відбулися. Ми з лідерами всіх 5 фракцій домовилися про проведення сесії. Нам потрібно вирішувати гострі на сьогодні питання для міста"  , — сказав Кличко на брифінгу у вівторок увечері за підсумками що відбулися консультацій депутатських фракцій і груп Київради.

Мер пояснив, що на сесії міськради будуть вирішуватися такі питання як: соціальні виплати, надбавки педагогам, зарплата транспортникам, підготовка Києва до опалювального сезону.

 "Це ті питання, які необхідно вирішити невідкладно! І я сподіваюся, не дивлячись на те, що все сьогодні робиться, щоб дестабілізувати ситуацію в столиці, внести хаос, депутати таки зберуться. Розуміючи свою відповідальність перед киянами, які їх вибирали і яким вони підзвітні.  Так що, в цей четвер ми домовилися провести засідання Київради ", — резюмував Кличко.

Кличко також зазначив, що в середу, 18 вересня, лідери фракцій міськради проведуть засідання фракцій і з'ясують кількість депутатів, які прийдуть на сесію.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Шапталу звільнено з посади голови КСУ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!